Messecenter Vesthimmerland – Enkeltstående Opgave

Kort efter jeg afsluttede mit studie, fik jeg kontakt til Nicolaj Holm, som netop var blevet ansat som ny administerende direktør for Messecenter Vesthimmerland i Aars. Efter en kort dialog, begyndte jeg i en 8 ugers praktik hos ham. Udgangspunktet for praktikken, omhandlede udviklingen af et eventkoncept i forbindelse med begivenheden Made in Denmark samt hvorledes det var muligt for messecenteret at tiltrække folk til egnen.
Koncepterne omhandlede:

– Mulige tiltag i selve centeret
– Mulige tiltag i Aars by
Alle tiltag havde det fokus at skulle tiltrække folk og skabe interesse for byen.

Samarbejdet blev en form for blandet landhandel, hvilket betød jeg arbejdede med de opstillede titler, men samtidig analyserede på messecenterets identitet for derigennem at udarbejde nye tiltag og finde ud af hvor det er bedst at sætte ind med udviklingstiltag og optimering.

Grundet et manglende fælles forståelsesgrundlag og at tidspunktet for udvikling lagde for tidligt, blev samarbejdet desværre ikke til meget mere end en udarbejdelse af nogle abstrakte og konkrete ideer. Konceptbeskrivelsen og idéudviklingen kan læses her: MCVH – Idégenering

Made In Denmark

Made in Denmark blev afholdt i august 2014 i Vesthimmerlands Kommune, og Messecenter Vesthimmerland og Aars By brugte enkle af de ideerne i idekataloget.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s