Formidling og Interaktiv kunst

På dette semester valgte min gruppe og jeg at se på kunstverdenen og e oplevelser man kan få her. Vi havde en temaramme som omhandlede et digitalt aspekt, hvilket gjorde vi skulle finde et kunstværk som havde det digitale aspekt med men også havde interaktion.

Igennem ARoS fik vi kendskab til udstillingen af Jeppe Hein: ’SENSE CITY’. Jeppe Hein er uddannet på Det Kongelige Dan- ske Kunstakademi og Städelschule i Frankfurt, og han har, efter endt uddannelse, fået in- ternational anerkendelse for værker som bl.a. ’Distance’ og ’Appearing Rooms’. Jeppe Hein er en af de kunstnere, der bryder med den klassiske kunstopfattelse, da hans værker ofte inddrager teknologien for at skabe en interaktion mellem værket og modtager. Teknologien gør interaktionen mulig, og for at man kan interagere med et kunstværk, er det nødvendigt med en form for teknologi, der registrerer ens handling.

I opgaven tog vi udgangspunkt i udstillingen SENSE CITY og analyserede på hvilke bestanddele det bestod af og vores oplevelse af den.

Dette projekt gjorde helt personligt at jeg fandt en hel ny verden af oplevelser.

LÆS MERE OM PROJEKTET HER: P3 PROJEKT

 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s